Affärsutvecklare

Tillsammans löser ni dina utmaningar

En affärsutvecklare hjälper dig att nå dina mål. Hjälper dig att sätta ihop ett värdeerbjudande och sammanställa en affärsplan eller en innovationsplan. Affärsutvecklaren stödjer också med andra moment som förbereder företag för framtida utmaningar.

Så tycker företagen om att jobba med en affärsutvecklare:

Kodbruket arbetar tillsammans med affärsutvecklaren Harry Håkansson som hjälper till att sätta mål och fungerar som ett bollplank:

– Det är bra att få lite krav på sig från en affärsutvecklare, säger Andreas Karlsson som driver Kodbruket. Kalmar Science Park är också en viktig ingång för oss till Kalmars affärsnätverk. Det finns även mycket kunskap om investeringar och erfarenheter av att ta in kapital som vi kommer att dra nytta av framöver.

Med affärsutvecklaren Kenneth Lundin får Consultify hjälp och stöd att utveckla strategier och hålla rätt fokus:

– Vår affärsutvecklare Kenneth är en kanonmatchning. Vi kommer bra överens. Det är raka puckar och ett snabbt tempo. De regelbundna mötena med olika experter är också sjukt värdefulla, säger Rasmus Kallmeby som är försäljningschef på Consultify. Kalmar Science Park-miljön är häftig,  det prunkar och sprudlar överallt, samtidigt är det seriöst.

Jörgen Dahl har gjort en rivstart med sina stilrena tavlor av kända landmärken, byggnader och arenor i olika städer som han säljer på Sverigemotiv.se:

– Med hjälp av min affärsutvecklare ska det bli mer struktur på företaget som även ska få en styrelse, säger Jörgen Dahl. Jag får även ta del av det värdefulla nätverk av företag som finns. Allt det här ger det lilla extra som gör att jag kan utveckla företaget på bästa sätt.

Här hittar du våra affärsutvecklare

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.