För anslutna

Nyttja dina förmåner och tjänster!

Som ansluten till Kalmar Science Park, det vill säga, Incubator, Associate eller Digital Business har du tillgång till en rad förmåner, rabatter och specialerbjudanden från våra partnerföretag, se nedan. Du har också alltid tillgång till våra expertrum, möjlighet att boka mötesrum och använda våra lånecyklar. Behöver du skicka in konfidentiell information till oss kan du använda vår säkra filöverföringstjänst, nedan.

Boka tid i expertrum med personlig rådgivning >

Boka mötesrum, inlogg  (för tillfället ej möjligt pga corona) >

Skicka in konfidentiell information till Kalmar Science Park via säker filöverföring >

Sekretessförbindelse Kalmar Science Park

En timmes kostnadsfri rådgivning

Bergenstråhle & Partners hjälper innovativa företag att skydda och utveckla värdet på sin kunskap. Vårt engagemang och samlade kompetens inom teknik, juridik och affärsmannaskap gör oss till en unik samarbetspartner i vår bransch. Vi kan hjälpa till med allt inom IP-området dvs patent, design, varumärke, upphovsrätt, avtalsfrågor kopplade till immaterialrätt samt inte minst strategi kring och kommersialisering av rättigheter. Vi biträder även företag i tvister inom IP-området. Via Expertrummet erbjuder vi upp till en timmes gratis rådgivning kring ovan frågor, vid förbokade möten.

En timmes fri rådgivning

Hansson Thyresson är specialister på patent och varumärkesrätt samt övrig immaterialrätt såsom design/mönsterskydd, licenser, nyhetsundersökningar, konkurrentbevakningar, tvister, avtal mm. Vi erbjuder en timmes gratis rådgivning för att hjälpa er att hitta men också prioritera hur de immateriella tillgångarna i ert bolag kan skyddas. Har ni andra frågor ni funderar på innan mötet så skicka gärna över dem så lovar vi göra vårt bästa att svara. Vi finns också tillgängliga via Expertrummet där våra konsulter finns och kan hjälpa dig/er. Vi gillar att träffa människor som brinner för sin sak!

Rabatterade priser på headset

Ip Ready erbjuder er som medlemsföretag i Kalmar Science Park högt rabatterade priser på headset. Märken som bland annat Jabra, Plantronics, Zennheiser med flera. Erbjudandet gäller till och med 30 april 2018. Den 1 februari 2018 införs ett förbud mot att köra bil med mobiltelefonen i handen. Lagändringen innebär ett förbud mot att tala i en handhållen mobiltelefon, skicka SMS eller uppdatera sina sociala medier vid färd på väg med motordrivet fordon. Låt oss vägleda dig inom mobil kommunikation och växellösningar. Samtliga operatörer samlade gör det enklare för er att hitta just ert behov. Kontakta oss för mera information.

Hjälp att utveckla ditt företag

Vi vill att du som vår kund ska känna att du har valt Sveriges bästa rådgivningsföretag. Våra medarbetare är specialister med bred och djup kompetens inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Vi hjälper dig som företagare att utveckla och göra ditt företag framgångsrikt. Ludvig & Co finns i Kalmar, Emmaboda, Färjestaden och Borgholm samt på över 130 kontor runt om i landet och arbetar med småföretagare inom alla branscher.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.