För anslutna

Nyttja dina förmåner!

Som ansluten till Kalmar Science Park, det vill säga, Incubator, Associate eller Digital Business har du tillgång till en rad förmåner, rabatter och specialerbjudanden från våra partnerföretag, se nedan. Du som är ansluten har också alltid tillgång följande av Kalmar Science Parks tjänster:

Expertrum med personlig rådgivning >
Hyra konferens- och mötesrum
Låna projektor
Låna cyklar

Inlogg till bokningssystemet >

En timmes kostnadsfri rådgivning

Bergenstråhle & Partners hjälper innovativa företag att skydda och utveckla värdet på sin kunskap. Vårt engagemang och samlade kompetens inom teknik, juridik och affärsmannaskap gör oss till en unik samarbetspartner i vår bransch. Vi kan hjälpa till med allt inom IP-området dvs patent, design, varumärke, upphovsrätt, avtalsfrågor kopplade till immaterialrätt samt inte minst strategi kring och kommersialisering av rättigheter. Vi biträder även företag i tvister inom IP-området. Via Expertrummet erbjuder vi upp till en timmes gratis rådgivning kring ovan frågor, vid förbokade möten.

Rabatterade priser på headset

Ip Ready erbjuder er som medlemsföretag i Kalmar Science Park högt rabatterade priser på headset. Märken som bland annat Jabra, Plantronics, Zennheiser med flera. Erbjudandet gäller till och med 30 april 2018. Den 1 februari 2018 införs ett förbud mot att köra bil med mobiltelefonen i handen. Lagändringen innebär ett förbud mot att tala i en handhållen mobiltelefon, skicka SMS eller uppdatera sina sociala medier vid färd på väg med motordrivet fordon. Låt oss vägleda dig inom mobil kommunikation och växellösningar. Samtliga operatörer samlade gör det enklare för er att hitta just ert behov. Kontakta oss för mera information.

Hjälp att utveckla ditt företag

LRF Konsult vill att du som vår kund ska känna att du har valt Sveriges bästa rådgivningsföretag. Våra medarbetare är specialister med bred och djup  kompetens inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Vi hjälper dig som företagare att utveckla och göra ditt företag framgångsrikt. LRF Konsult finns i Kalmar, Emmaboda, Färjestaden och Borgholm samt på över 130 kontor runt om i landet och arbetar med småföretagare inom alla branscher

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.