Strategisk prissättning för startups

Endast för företag antagna till Kalmar Science Parks inkubatorprogram!

Välkommen till en unik och speciellt framtagen utbildning inom strategisk prissättning för startups tillsammans med Gisela Gerner och Samuel Carlen, erfarna konsulter från Knowit Capacent. Utbildningsupplägget är en föreläsning där pristeori varvas med konkreta exempel och övningar där du som deltagare själva får sätta fokus på den egna verksamhetens utmaningar med syfte att behärska prisstrategi och taktik.

Fredag 15 mars, 2024
Klockan 10.30 – 16.00
Studion, Kalmar Science Park

Mer om föreläsarna
Gisela Gerner har +20 års erfarenhet av tvärfunktionellt arbete med att driva prisstrategi samt prissättning från ett brett spektrum av industrier, Thermofisher Scientific, Sandvik, Husqvarna Group, Subaru, General Motors
och Goodyear Dunlop.

Samuel har 3 års erfarenhet från management consulting med mer än +15 projekt inom operationell prissättning, lönsamhetsförbättringar och prisstrategi. Projekten har varierat inom flertal av industrier; globala och inhemska, saas, dagligvaruhandeln, tillverkande industri, startups, energisektorn och medTech.

Bild och film
Vid våra aktiviteter kan det förekomma fotografering och filmning. Materialet kan komma att användas i våra marknadsföringskanaler samt i utskick om våra aktiviteter och verksamhet. Meddela oss på info@kalmarsciencepark.se om du ej vill medverka på bild. 

  

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.