Lyckas i USA som e-handlare

Upptäck nycklarna till framgång på den dynamiska e-handelsmarknaden i USA med insikter från branschledare. Tillsammans med Anders Gustafsson, eCommerce Director och Erik Hedlund, Head of Strategy & Business Development på Eton, etonshirts.com, får du en genomgång av hur USA som e-handelsmarknad ser ut, vad som är viktigt att tänka på vid en marknadsintroduktion, fallgropar, tips på vägen och mycket mer.

Ställ frågor!
Utrymme finns för dialog med möjlighet att ställa dina egna frågor i ämnet. Har du dem redan klara, skriv in dem i anmälan nedan så blir det enklare för Anders & Erik att förbereda svar!

Tisdag 16 april 2024
Klockan 11.00-12.00

Online via TEAMS

När du anmäler dig till detta event blir du automatiskt med i e-handelsnätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med? Tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Länk till eventet finns i bekräftelsemejlet
När du anmält dig, får du en bekräftelse på mail. Längst ned finns länk till Microsoft Teams. Kolla skräpposten om du inte fått ett mejl inom 5 min efter du har gjort din anmälan. Vi skickar ut länken igen dagen innan.

Om Anders Gustafsson
Som global e-handelschef för Eton har Anders en omfattande erfarenhet inom digital marknadsföring, försäljning, strategi och teknologi. Med fullt ansvar för Etons e-handelsresultat sedan januari 2020 har Anders ansvar för e-handelsteamet, digital marknadsföring samt utveckling av kundupplevelse och digital transformation.

Om Erik Hedlund
Med ansvar för strategi och affärsutveckling har Erik haft en central roll i företagets transformation och tillväxtresa sedan augusti 2016. Erik har lett transformationen av Etons affärs- och digitalstrategier, med betydande marknadstillväxt, särskilt i USA, och övergången till digitala försäljningsmodeller.

Om Eton Shirts
Som ett globalt varumärke med rötterna djupt förankrade i den svenska byn Gånghester i utkanten utanför textilstaden Borås har Eton vuxit till att bli en världsledande aktör inom herrmode. Idag representerar de svensk design och hantverksskicklighet på över 50 marknader världen över, från Europa till Nordamerika och har precis tagit första stegen in i Asien. Läs mer om Eton Shirts här.

Bild och film
Vid våra aktiviteter kan det förekomma fotografering och filmning. Materialet kan komma att användas i våra marknadsföringskanaler samt i utskick om våra aktiviteter och verksamhet. Meddela oss på info@kalmarsciencepark.se om du ej vill medverka på bild. 

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.