IT-pub hos Advitum

Välkommen på IT-pub hos Advitum onsdagen 5/6 start kl. 17.00.

Under It-puben är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter, bolla utmaningar och om vår värd som denna gång är Advitum.

Passa på att diskutera hur din digitala arbetsplats kan bli mer effektiv, vad är viktigt inom IT-säkerhet att tänka på, hur ska bör datat behandlas på bästa sätt och mycket mer.

Detta event är för företagen inom tech-nätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i tech-nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Vi startar kl 17 med mingel. Adressen är Franska vägen 11, 393 56 Kalmar. Advitum bjuder på mingelmat och dryck. Tänk på att platserna är begränsade och är du student väljer du det under ”Vem är du”. Sista anmälningsdag är den 29/5 kl 23.59, anmäl dig endast om du vet att du kan närvara. Får du förhinder så avanmäl dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 010 – 357 06 18.

Onsdagen 5 juni, 2024
Klockan 17.00 – 20.00

Om Advitum
Advitum hjälper sina kunder med den digitala resan genom att erbjuda IT-tjänster som skapar värde och hjälper dig som kund att nå era olika mål. Exempel på områden där vi är specialister och kan hjälpa er är digitala arbetsplatser, IT-säkerhet, Molnresan, databehandling och digital infrastruktur. Läs mer om Advitum här.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.