Investerarträff med AW

I framgångsrika investeringar finns både hjärta och hjärna.

Vilka faktorer är avgörande för en lyckosam investering, både utifrån en entreprenörs och en investerares perspektiv?

Föreläsare

 
Att bygga en långsiktig relation byggd på ömsesidig respekt och förtroende kan vara avgörande för företagets framgång. Inte bara att tillföra kapital utan också expertis och erfarenhet inom branschen.

  • Lyssna till Stephanie Spindler Jonsson, entreprenören som ofrivilligt hamnade i Draknästet och tackade nej till drakarnas bud. Hur känslor, tankar och andra avgörande faktorer kan påverka en entreprenörs val av investerare.
  • Markus Moding, erfaren investerare, VD och grundare av Soft Cap, berättar om vilka faktorer som är avgörande utifrån en investerares perspektiv när de investerar i bolag.
  • Du får också höra Erik Bengtson, investment manager från Södra Ädla, om hur investeringar inom skogsbruket skapar en hållbar utveckling och lönsamhet för det svenska skogsbruket. 

Eftermiddagen bjuder på intressanta föreläsningar och du får möta och lyssna på 4-5 expansiva bolag i tidigt skede som söker kapital. Bolagen presenteras här inom kort!

Denna aktivitet är för dig som är nyfiken på vad det innebär att vara investerare, eller som är intresserad av hur man kan skapa värde i bolag. Och förstås, till alla anslutna till Investerare Sydost och andra investerare. Du kanske arbetar med företagsutveckling, till exempel som konsult eller anställd.
 
Program
16.00-19.00
Korta föredrag
Hur känslor, tankar och andra avgörande faktorer kan påverka en entreprenörsval av investerare. Stephanie Spindler Jonsson, My Pauze International AB
Markus Moding, erfaren investerare, VD och grundare av Soft Cap, berättar om vilka faktorer som är avgörande utifrån en investerares perspektiv när de investerar i bolag
Hur investeringar inom skogsbruket skapar en hållbar utveckling. Erik Bengtson – Investment manager från Södra Ädla,
Tidiga bolag pitchar och mingel
Efter att bolagen pitchat kommer du kunna prata vidare med företagen vid deras respektive mötesbord. I samband med minglet finns det förtäring.

Plats
Växjö Linnæus Science Park
Framtidsvägen 14
35222 Växjö
 
Info / kontakt

Mats Olsson,
Investerare Sydost
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se
 
Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Växjö Linnaeus Science Park. Detta event sker i samarbete med EDIH Health Data Sweden. 

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.