Blooper Evening på Varvsholmen

Presentations will be held in Swedish!
Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig, de brukar snabbt bli fullbokade!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Pizza kommer att serveras dig som är anmäld. 

Onsdag 24 april kl 17.00-19.15 i Studion på Varvsholmen
Möjlighet att fortsätta "hänga" i lokalen en stund efteråt.

Inspireras av tre (3) modiga personer: 
Stina Qubti är grundare och vd för Sveriges idag största kommersiella secondhandkedja Busfrö. Företaget är en "trailblazer" när det kommer till nytänkande och modernisering av secondhand-branschen och idag har kedjan butiker på hela 14 orter i landet. Busfrö har även ambitionen att vara en katalysator i omställningen mot mer hållbar handel och bidra med liv och rörelse i våra svenska stadskärnor.  

Jan Dzedins är kulturchef i Emmaboda som under hela 90-talet arbetade som skådespelare och var bland annat med och bildade den fria professionella barn- och ungdomsteatern Teateri i Jönköping. Otaliga föreställningar senare och som teaterchef och konstnärlig ledare för Byteatern, Kalmar Länsteater har Jan även verkat som producent och med besöksnäring. I närtid har du kunnat sett honom i huvudrollen som tändstickskungen Ivar Kreuger. 1997 startade han och driver med teatern som kunskapskälla kommunikationsföretaget ScenNova AB.

Anita Cedergren är f.d. Office Manager på Bontouch och driver numera eget bolag inom hållbara affärsinitiativ. Hennes arbete med "people and culture" handlar om att skapa den bästa arbetsplatsen att trivas på, så att medarbetarna kan göra det som de är bäst på, det vill säga att utveckla digitala produkter i världsklass. Dessförinnan en nyckelperson i startupbolaget som lanserade tjänsten Karma där restauranger och butiker kan sälja det som annars hade setts som matsvinn och kunden handlar enkelt via app.

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park Incubator i samverkan med LNU Innovation.

                        

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.