Möjligheter med metaverse i företaget

Välkommen till ett inspirerande seminarium om metaverse. Upptäck hur både AI och andra teknologier formar virtuella världar och ta del av exempel på hur företag och industrier redan implementerar dessa lösningar och hur det gett uppslag till innovationer.

Tomas Bendz och Håkan Rosenstam från Around the Corner erbjuder insiktsfulla fallstudier och expertanalys som belyser metaverse's mångsidighet. Missa inte chansen att prova VR-headset och själv erfara hur AI bidrar till mer levande och interaktiva upplevelser i metaverse.

Efteråt finns möjlighet att fortsätta dialogen med gemensam lunch till självkostnadspris hos Jonas Mat. Uppge gärna i anmälan om du vill medverka på lunchen så att vi kan boka gemensamma bord. Dagen innan skickas ett mail ut till dig som vill medverka på lunchen där du får välja vad du vill beställa, så att Jonas Mat kan säkerställa att alla får mat samtidigt.

Tisdag 23 januari 2024
Klockan 10.00 – 12.00

Kalmar Science Park, Bredbandet 1, Varvsholmen

Anmäl dig endast om du vet att du kan närvara. Avanmälan görs via anmälningsbekräftelsen du får. Det är begränsade platser. Anmäl dig i formuläret nedan. Vid frågor hör av dig till Henric Andreasson.

Om Around the Corner
Around the Corner är ett ledande bolag inom utvecklingen av metaversum och hur det används inom en rad olika branscher och verksamhetsområden. Med en passion för innovation och kundunika projekt skapar de virtuella miljöer som erbjuder en ny nivå av engagemang och interaktivitet. Genom att fokusera på praktiska tillämpningar, strävar Around the Corner efter att erbjuda banbrytande lösningar för både företag och industrier. Deras arbete inkluderar fallstudier och tillämpningar som visar potentialen och mångsidigheten med AI och metaversum. Vill du läsa mer om Around the Corner klickar du här.

Bild och film
Vid våra aktiviteter kan det förekomma fotografering och filmning. Materialet kan komma att användas i våra marknadsföringskanaler samt i utskick om våra aktiviteter och verksamhet. Meddela oss på info@kalmarsciencepark.se om du ej vill medverka på bild. 

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.