Incubator

Boka idémöte

En miljö som gör att det tar fart

Vi vill att du ska våga satsa på dina idéer. Att du ska lyckas med dina affärer och utveckla produkter och tjänster som svarar på framtidens utmaningar. I vår inkubator, som är öppen för företag i hela länet, ser vi det hända om och om igen.

Att gå med i Kalmar Science Park Incubator innebär att du får tillgång till skräddarsydd affärsutveckling. Vi vrider och vänder på dina idéer och ditt företag får extra fart. Du kommer vidare och börjar snabbt resan mot ditt momentum.

Förbered din affärsidé för inkubatorn med Boost Chamber

Om din affärsidé är på ett tidigt stadium kan du förbereda den för Incubator genom att gå vårt Boost Chamber-program. Tillsammans med andra entreprenörer får du, under en intensiv tremånadersperiod, möjlighet att vässa din idé och testa den mot potentiella kunder. Du får prova rollen som entreprenör och börja fundera över vilken roll du ska ha om du ska bygga ett företag. Här kan du läsa mer om Boost Chamber >

Träffa oss!

Boka ett personligt, kostnadsfritt möte med oss om du vill veta mer om vad det skulle innebära för just ditt företag att gå med. Boka via formuläret längst ned på denna sida!

 

Det här får du

Ja, boka in mig på ett förutsättningslöst möte!

Jag vill gärna boka ett förutsättningslöst, kostnadsfritt möte för att se hur jag kan komma vidare med att utveckla mitt företag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.