Incubator

Boka idémöte

En miljö som gör att det tar fart

Vi vill att du ska ha modet och motivationen att våga satsa på dina affärsidéer och din dröm. Vi hoppas att du ska lyckas utveckla hållbara produkter och tjänster som svarar på framtidens utmaningar. I vår inkubator, som är öppen för startupföretag i hela länet, ser vi det hända om och om igen.

Att ansöka för att gå med i vår inkubator innebär att du får tillgång till skräddarsydd affärsutveckling som förbereder för hållbara globala affärer. Vi vrider och vänder på dina idéer och ditt företag får extra fart genom en väldesignad och trovärdig affärsplan. Du börjar snabbt startupresan mot ditt momentum när företaget utvecklas och växer fram tillsammans med oss. Vår roll är att vi ska göra allt vi kan för att ditt företag ska nå dina uppsatta mål!

Förbered din affärsidé i vår förinkubator

Om din affärsidé är på ett tidigt stadium kan du behöva förbereda den innan den är redo för inkubatorn genom att gå vår förinkubator. När vi genomför förinkubatorn i grupp så kallar vi den vår Boost Chamber! Tillsammans med andra entreprenörer får du då under en intensiv tremånadersperiod, möjlighet att vässa din idé och testa den mot potentiella kunder. Du får prova rollen som entreprenör och börja fundera över vilken roll du ska ha om du ska bygga ett företag. Här kan du läsa mer om Boost Chamber >

Allt börjar med ett förutsättningslöst idémöte med oss!

Boka ett personligt, kostnadsfritt idémöte med oss om du vill veta mer om vad det skulle innebära för just dig och ditt företag. Boka via formuläret längst ned på denna sida!

 

Det här får du

Ja, boka in mig på ett förutsättningslöst möte!

Jag vill gärna boka ett förutsättningslöst, kostnadsfritt möte för att se hur jag kan komma vidare med att utveckla mitt företag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.