Miljömedvetenhet och framtidsvision: Michelle Södermans resa som entreprenör


Michelle Söderman är en av de senaste entreprenörerna att bli antagen till inkubatorn. Efter många år med utmaningar och fokus på familjen är det nu dags för henne att satsa på sig själv och sin vision om att göra världen lite bättre.

”Det kan vara tufft att vara kvinna och komma från ett land med en annan kultur, men här har jag fått det stöd som jag behöver för att ta mig till nästa nivå. Att bli antagen till inkubatorn är en milstolpe för mig, det är en bekräftelse på min dröm om att skapa ett seriöst företag som kan växa och göra en verklig skillnad,” säger Michelle.

Michelle specialiserar sig på att förena ingenjörskonst med makro- och mikrobiologi för att utveckla hållbara och effektiva lösningar för miljöutmaningar. Ett av hennes mål är att skapa banbrytande produkter och system som förbättrar kunders livskvalitet genom cirkulära lösningar.

Om två till tre år ser hon fram emot att ha ett etablerat företag i Kalmar, ett företag som inte bara är en del av samhället utan också en del av lösningen.

Klicka här för att läsa mer om Aqualibrium Solutions>

 

Vill du ta din idé till nästa nivå? Ansök till Boost Chamber och få professionell feedback och individuell affärscoaching som hjälper dig att utvecklas. Nästa start är i april 2024.

Klicka här för att läsa mer om Boost Chamber>

Sara Johansson

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.