Boost Chamber – Gör din idé till verklighet

Anmäl dig nu!

Idé idag – succé imorgon

Boost Chamber bygger på beprövad startup-metodik och är det första steget in i vår inkubator. Här får du utveckla din idé – tillsammans med andra som brinner för innovation och genom skarpa möten med potentiella kunder.

Programmet är cirka tre månader långt och efter Boost Chamber är du redo för nästa nivå. Gå vidare till Incubator eller använd dina nya kunskaper när du erövrar världen.

Är du redo för Boost Chamber? 

För att bli en del av Boost Chamber behöver du vara bosatt i någon av följande kommuner: Kalmar, Torsås, Emmaboda, Borgholm, Nybro, Mönsterås eller Mörbylånga. Du behöver inte ha några förkunskaper, men du måste vara villig att avsätta den tid som programmet kräver. Så länge du har drivet, så står vi för resten.

I Boost Chamber tar du som företagare plats ensam eller tillsammans med ditt team. Varje omgång ges 5-7 företag, som alla ingår ett sekretessavtal gentemot varandra, chansen att delta. Under cirka tio tillfällen, uppdelade i hel- och halvdagar, utvecklar du en grund för ditt företagande och lär dig ifrågasätta din vision och idé. Du får med dig lärdomar för framtiden – och tillsammans har vi kul på vägen.

Höstens omgång startade den 4:e oktober. Missade du att anmäla dig? Det kommer fler chanser, och tills dess får du gärna boka in ett förutsättningslöst idémöte.

Du har drivet, vi har resten

Du får affärsutveckling, pitchträning och coachning såväl individuellt som i grupp.
Learn fast & fail fast! Vi hjälper dig att testa, vidareutveckla och lyckas med din idé.
Nå oanade höjder med tillgång till vårt nätverk av experter både lokalt, nationellt och internationellt.
Ensam är inte stark. Låt dig utmanas, växa och utvecklas tillsammans med andra entreprenörer.

GreenSpot Boost Chamber

Salah satsar på det svarta guldet

–  Jag har försökt starta företag flera gånger. Boost Chamber öppnade många nya dörrar, framförallt till viktiga kontakter, säger Salah som utvecklar biokol för hållbar odling.

Jag har också fått lära mig i vilken ordning man bör göra saker och hur man kan tänka. Jag är van att ge råd och lösa problem, men här fick jag också fundera på hur ska jag sälja min produkt och ta reda på om den verkligen behövs.

Läs mer här

Blombruket – hållbara snittblommor

När Malin fick idén att erbjuda prenumerationer av hållbara snittblommor direkt hem i brevlådan kom det att handla om mycket mer än bara blomleveranser. Under tre månader vässade hon sin affärsidé i Boost Chamber.

– Jag älskar blommor! När jag utbildade mig till florist såg jag hur mycket energi man kan få genom att ha mycket blommor runt omkring sig. Samtidigt tycker jag att det är en bransch som behöver förnyas.

Läs mer här

Koordinator Incubator och Boost Chamber

Boost Chamber – vässar din affärsidé

Linus Lindquist är ledare och koordinator för Boost Chamber. Hör honom berätta mer om programmet där du med kända startup-metoder får utforska din idé och utmana ditt tankesätt.

Kanske har din idé potentialen att förändra världen!

Se mer här

Jag vill veta mer!

Nästa Boost Chamber startar våren 2022. Men kontakta mig gärna redan nu och berätta mer om hur jag kan göra verklighet av min idé..

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boost Chamber genomförs i samarbete med Almi Företagspartner och är en modell som bygger på beprövad kunskap och etablerade metoder som har arbetats fram av inkubatorn Movexum.

               

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.