Boost Chamber – Gör din idé till verklighet

Anmäl dig nu!

Idé idag – succé imorgon

Boost Chamber-programmet bygger på beprövad startup-metodik och är det första steget in i vår Incubator. Idébärare och entreprenörer från hela Kalmar län är välkomna att söka till Boost Chamber. Här får du utveckla och testa din idé i en kreativ miljö, tillsammans med andra entreprenörer som brinner för innovation. Under programmets gång får du tillgång till professionell feedback och individuell affärscoaching. Vi spetsar ditt erbjudande, identifierar din kund och utforskar om din idé har potential att lösa problem i fler områden.

Du får:
– Testa din idé skarpt mot potentiella kunder
– Börja kommersialisera din tjänst eller produkt
– Prova på rollen som entreprenör
– Ett värdefullt nätverk av experter och andra entreprenörer

Vårt program är tre månader långt och efter Boost Chamber är du redo för nästa nivå. Gå vidare till Incubator för att skräddarsy en affärsplan som sätter fart på ditt företag eller använd dina nya kunskaper när du erövrar världen.


Är du redo för Boost Chamber? 

Du ska ha ett företag, vara på väg att starta ett företag eller ha en idé som behöver vässas innan den är redo för Incubator.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men du måste vara villig att avsätta den tid som programmet kräver. Så länge du har drivet, så står vi för resten!

I Boost Chamber tar du som företagare plats ensam eller tillsammans med ditt team. Varje omgång ges 5–7 företag, där alla ingår i ett sekretessavtal gentemot varandra, chansen att delta. Under cirka tio tillfällen, uppdelade i hel- och halvdagar, utvecklar du en grund för ditt företagande och lär dig ifrågasätta din vision och idé.

 Det här ingår i Boost Chamber:
– Pitchträning
– Individuella affärsutvecklingsmöten
– Slutpitch för dig som vill bli antagen vidare till Incubator

Som deltagare i Boost Chamber får du med dig lärdomar för framtiden, och tillsammans har vi kul på vägen. Du bygger ditt första team tillsammans med andra likasinnade och har tillgång till kontinuerlig coachning och feedback på din affärsidé. Genom programmet bjuds du in till exklusiva seminarier och föreläsningar från eminenta företagsledare och experter inom bland annat juridik, ekonomi och marknadsföring.

 

En värdedriven verksamhet

Med ett stort hjärta för entreprenörer och genom teamwork med andra utmanar vi dig att utveckla ett företag som svarar upp till framtidens utmaningar. Vi tror att mångfald och hållbarhet är nyckeln till att skapa konkurrenskraftiga företag. Därför uppmuntrar vi fler värdedrivna företag, och särskilt dig med en innovativ affärsidé som kan bidra till en bättre värld, att söka till Boost Chamber.

Dags att söka – Programstart 11 oktober!

I höst, den 11 oktober, är start för nästa omgång av Boost Chamber och redan nu får du gärna boka in ett förutsättningslöst idémöte med oss för att se hur du kan komma vidare med att utveckla ditt företag.

Du har drivet, vi har resten

Du får affärsutveckling, pitchträning och coachning såväl individuellt som i grupp.
Learn fast & fail fast! Vi hjälper dig att testa, vidareutveckla och lyckas med din idé.
Nå oanade höjder med tillgång till vårt nätverk av experter både lokalt, nationellt och internationellt.
Ensam är inte stark. Låt dig utmanas, växa och utvecklas tillsammans med andra entreprenörer.

GreenSpot Boost Chamber

Salah satsar på det svarta guldet

–  Jag har försökt starta företag flera gånger. Boost Chamber öppnade många nya dörrar, framförallt till viktiga kontakter, säger Salah som utvecklar biokol för hållbar odling.

Jag har också fått lära mig i vilken ordning man bör göra saker och hur man kan tänka. Jag är van att ge råd och lösa problem, men här fick jag också fundera på hur ska jag sälja min produkt och ta reda på om den verkligen behövs.

Läs mer här

Blombruket – hållbara snittblommor

När Malin fick idén att erbjuda prenumerationer av hållbara snittblommor direkt hem i brevlådan kom det att handla om mycket mer än bara blomleveranser. Under tre månader vässade hon sin affärsidé i Boost Chamber.

– Jag älskar blommor! När jag utbildade mig till florist såg jag hur mycket energi man kan få genom att ha mycket blommor runt omkring sig. Samtidigt tycker jag att det är en bransch som behöver förnyas.

Läs mer här

Boost Chamber – vässar din affärsidé

Linus Lindquist är ledare och koordinator för Boost Chamber. Hör honom berätta mer om programmet där du med kända startup-metoder får utforska din idé och utmana ditt tankesätt.

Kanske har din idé potentialen att förändra världen!

Se mer här

Jag vill veta mer!

Kontakta mig gärna och berätta mer om hur jag kan göra verklighet av min idé.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boost Chamber genomförs i samarbete med Almi Företagspartner och är en modell som bygger på beprövad kunskap och etablerade metoder som har arbetats fram av inkubatorn Movexum.

               

 

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.