Silverfesten 2024

Då Guldfesten 2024 blivit inställd, och vi ännu vill dela ut Kalmar Science Park Award, presenterar vi istället den näst mest optimala plattformen för prisutdelningen – Silverfesten!

FREDAG den 12:e april går Silverfesten av stapeln (och ingen annan dag som det stod i ett av våra utskick). En gala där vi på Kalmar Science Park bjuder in er som är partners eller anslutna på annat sätt, till att fira och stärka våra band med hjälp av utsökt mat, roliga aktiviteter och en prisutdelning.

Galan hålls på vår hemmaplan: Bredbandet 1, och maten tillagas av den lokala restaurangen Jonas mat & event, som serverar en buffé. Med ett pris på 275:- (inkl moms) per person ingår buffé, inträde och underhållning. Dryck går att köpa i restaurangen, där det finns ett utbud av alkoholhaltiga- och alkoholfria drycker.

FREDAG den 12 april kl. 18:00 – midnatt
Jonas Mat&Event, Bredbandet 1, 392 51 Kalmar

Med ett begränsat antal platser är det en stark rekommendation från oss att anmäla er så fort som möjligt! Senast 9:e april kl 12.00!

Betalning sker till Jonas mat och event. Antingen via faktura i efterhand, eller kort/swish på plats. För att kunna få faktura behöver ni fylla i de två sista rutorna i formuläret.

Hoppas vi ses denna afton, varmt välkomna!

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.