E-handelstrender med Svensk Handel

Tillsammans med Per Ljungberg, Innovationschef och Arne B Andersson, senior e-handelsrådgivare från Svensk Handel, djupdyker vi i ämnet kring e-handelstrender att hålla koll på. Du kommer att få ta del av insikterna från NRF Big Show och D-Congress. Bland annat kommer du att få höra hur du som e-handlare bör anpassa dig till AI och möjligheterna med det, strategier och förutsättningar för global expansion och omställningen till en grön e-handel. Det och mycket mer.

Onsdag 20 mars 2024
Klockan 11.00-12.00

Online via TEAMS

När du anmäler dig till detta event blir du automatiskt med i e-handelsnätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med? Tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Länk till eventet finns i bekräftelsemejlet
När du anmält dig, får du en bekräftelse på mail. Längst ned finns länk till Microsoft Teams. Kolla skräpposten om du inte fått ett mejl inom 5 min efter du har gjort din anmälan. Vi skickar ut länken igen dagen innan.

Om Per Ljungberg
Per är innovationschef och Head of D-Congress på Svensk Handel med uppdrag att vara i frontlinjen för att utforska och dela banbrytande trender inom handelssektorn. Med en bakgrund från e-handeln från 1999 har Per en gedigen erfarenhet av att tolka branschens utveckling, bland annat efter att under elva år ansvarat för e-barometern och numera som talesperson för E-handelsindikatorn. Utöver detta har Per nästan två decenniers erfarenhet som senior rådgivare inom kommunikation.

Om Arne B Andersson
Arne har följt e-handelsutvecklingen från mitten av 90-talet och var under många år anställd av Postnord som E-handelsexpert och talesperson i E-handelsfrågor. Arne har genom åren varit en mycket efterfrågad och populär föreläsare och expert i allt som gäller e-handel. Arbetar som Senior e-handelsrådgivare på Svensk Handel.

Bild och film
Vid våra aktiviteter kan det förekomma fotografering och filmning. Materialet kan komma att användas i våra marknadsföringskanaler samt i utskick om våra aktiviteter och verksamhet. Meddela oss på info@kalmarsciencepark.se om du ej vill medverka på bild. 

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.