Blooper Evening med prisutdelning Startup Challenge

Presentations will be held in Swedish!
Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig, de brukar snabbt bli fullbokade!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Just denna gång kommer också vinnarna i Startup Challenge offentliggöras! 

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Pizza kommer att serveras dig som är anmäld. 

Onsdag 6 december 2023
Klockan 17.00-19.15 ca
Studion på Varvsholmen

Möjlighet att fortsätta "hänga" i lokalen efteråt.

Inspireras av två modiga personer: 
Maria Koblanck
London, Kanada, Luleå, Berlin och nu Kalmar igen, ja listan på livs- och jobberfarenheter är lång. Just nu är Maria verksamhetsutvecklare med fokus på innovationsfrågor på Region Kalmar där hon bland annat driver en testbäddsatsning. Testbäddssatsningen vänder sig till företag, universitet, ideella organisationer och andra aktörer, både nationellt och internationellt, som behöver testa och utveckla produkter och tjänster inom e-hälsa. Förhoppning är att regionen kan vara med stötta framtida lösningar som innebär än bättre vård för våra invånare.

Jessica Bergsjö
Entreprenör, moderator och utbildningsledare som har som motto att säga ja oftare än nej samt vägrar låta rädslor styra över sina beslut. Hennes livsväg har varit lång och krokig, oftast i uppförsbacke, men alltid med blicken riktad långt fram och uppåt. Hon är en entreprenörssjäl och tusenkonstnär som styrs av en tydlig inre kompass där värderingar är inristade. Därför har hon tackat nej till uppdrag på Cuba och Solliden, eller andra affärer som hon behövt ekonomiskt men som strider mot sina värderingar. Jessica har drivit företag som ensamstående förälder med ett litet barn. Hon gör affärer som kvinna i männens värld. Hon går sin egen väg och ser sig som en världsmedborgare. På Blooper Evening tänkte hon bjuda på 10 minuters ögonblick utifrån sin horisont och kanske kan det inspirera någon därute att våga ta ett steg mot sin dröm. 

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset.

                        

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.