Ambassadörsmaterial

Kampanjmaterial för Start Up Challenge

Nu är vår länsomfattande idétävling “Startup Challenge” lanserad där vi vänder oss till alla spännande personer i Kalmar län som kan sitta inne med en idé och som önskar att utveckla den. Start Up Challenge uppmuntrar framtida entreprenörer från hela Kalmar län att tävla med sin affärsidé.

Vi är så glada att du är en del av vårt ambassadörsteam för Start Up Challenge 2023, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att dela detta spännande evenemang i dina kanaler. Här är därför några steg som hjälper dig att använda vårt kampanjmateriel:

Steg 1: Ladda ner kampanjmaterialet

Klicka på nedladdningslänken här nedan för att automatiskt ladda ner allt kampanjmaterial till din dator. I den nedladdade filen hittar du filmer i olika format och förslag på inläggstexter som är perfekta för att sprida budskapet om vår tävling.

Här laddar du ner vårt kampanjmaterial

Steg 2: Dela på dina sociala medier

  1. Besök din favoritplattform för sociala medier (t.ex. Facebook, Instagram eller LinkedIn).
  2. Skapa ett nytt inlägg och ladda upp den film som du väljer från kampanjmaterialet.
  3. Använd något av våra förslag på inläggstexter eller skriv en egen kort och engagerande text som beskriver Start Up Challenge.
  4. Publicera inlägget på din sida eller dela det i relevanta grupper och nätverk.

Steg 3: Använd i din e-postkommunikation

  1. Om du vill inkludera kampanjmaterial i dina e-postmeddelanden, lägg till länken till en kampanjfilm i ditt mejlutskick eller hänvisa till kampanjsidan.
  2. Använd något av våra förslag på inläggstexter eller skriv en kort och engagerande text som beskriver Start Up Challenge.

Steg 4: Sprid kampanjmaterialet och engagera ditt nätverk

  1. Uppmuntra dina kollegor och nätverk att använda samma kampanjmaterial. Tillsammans kan vi maximera kampanjens räckvidd och framgång.
  2. Dela gärna länken till kampanjmaterialet med potentiella ambassadörer, så att ännu fler kan hjälpa oss att öka intresset för Start Up Challenge 2023.
All övrig information om tävlingen hittar du på den här länken. Tack för ditt engagemang och din hjälp med att göra Start Up Challenge 2023 till en stor framgång!

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.