Upptäck framtidens teknik och trender på TechHeads 2024


Är du redo att dyka in i en värld där teknik formar framtiden? Då är TechHeads 2024 den perfekta tech-konferensen för dig!

Huvudtemat för årets konferens, ”Journey into the AI frontier”, utforskar spännande möjligheter där teknik möter mänsklig kreativitet. Genom inspirerande talare och fördjupande sessioner kommer du att få en inblick i hur AI, med teknik i fokus, förändrar landskapet för områden som e-handel och e-hälsa, säger Henric Andreasson som är projektledare för TechHeads.

Tre parallella spår med fokus på framtiden

Med tre parallella spår som fokuserar på e-handel, e-hälsa och framväxande trender, kommer ämnen som molnteknik, datasäkerhet, AI/ML, användarvänlighet, infrastruktur och mycket mer att utforskas. Vi är stolta över våra partners som Nordic Nest, eHealth Arena och Kalmar Energi som leder vägen i dessa spår och delar med sig av sin expertis och erfarenhet.

Vill du dela med dig?

Är du själv en branschexpert eller känner du någon som är det? Det går fortfarande att nominera talare som kan dela med sig av insikter och erfarenheter. Med över 300 förväntade deltagare är detta en fantastisk möjlighet att göra sin röst hörd och bidra till samtalet om framtidens teknik.
Klicka här för att nominera talare till TechHeads 2024> 

Samtal under TechHeads 2022
Vi ses den 24:e september

TechHeads äger rum den 24:e september 2024 på Kalmarsalen, i en mysig och avslappnad miljö. Oavsett om du är en erfaren utvecklare, arkitekt, tech-entusiast, nybörjare eller student inom branschen är du välkommen att delta och vara en del av denna spännande resa in i framtiden.

TechHeads 2024 kommer att genomföras helt på engelska och biljetterna släpps under mars.
Följ oss gärna på Linkedin för de senaste nyheterna>

 

Sara Johansson

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.