Hatstore World AB vinner Kalmar Science Park Award


”On everyone’s lips, on everyone’s mind and on everyone’s head”. Så sammanfattas anledningen till att just Hatstore World AB vinner årets Kalmar Science Park Award.

Niklas Nordheim, Alexander Berg och Patrik Karlsson från Hatstore var på plats vid Silverfesten på Varvsholmen under fredagen och tog emot priset som delades ut av vd Louise Östlund med motiveringen:

– Vinnaren av årets Kalmar Science Park Award har som så många andra bolag här hos Kalmar Science Park, och i resten av världen, startat upp i liten skala. I det här fallet inte i något garage, men väl i ett litet rum i inkubatorn. Sedan har de sakta men säkert växt helt på egen hand med ett enormt fokus på att ta sig från Sverige, ut i Skandinavien och vidare ut i världen. Ett bolag med en fantastisk tillväxt och med en bokstavligt talat iskall branding-strategi.

Det är femtonde gången som priset delas ut till en entreprenör eller ett företag inom Kalmar Science Park som har tagit, ett för verksamheten, stort kliv framåt. Vinnare utses av Kalmar Science Park tillsammans med en särskild jury.

Ett stort och varmt grattis till ett välförtjänt pris! säger vi på Kalmar Science Park.

Se tidigare års vinnare här

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.