Vi söker affärsutvecklare!


Anbudstiden för uppdragen har gått ut!

Har du ett stort hjärta för entreprenörer, en vilja att utmana och ser det som en styrka när företag får utvecklas tillsammans med andra? Då ska du ge anbud på något eller några av våra affärsutvecklar-uppdrag.

Kalmar Science Park är en kreativ mötesplats för idéer och innovativa företag som vill växa. Visionen är att göra lokala idéer till hållbara globala affärer. Som affärsutvecklare hos oss vägleder och coachar du individuella bolag, men är även insatt i och en del av hela vår affärsutvecklingsprocess.

I inkubatorn och förinkubatorn ”Boost Chamber” får entreprenören tillgång till skräddarsydd affärsutveckling, såväl individuellt som i grupp.

Vi jobbar med kända lean start-up-metoder, men erbjuder även kunskapsföredrag och tillgång till expertis inom områden som juridik, ekonomi, marknadsföring, med mera.

Våra företag utgörs av en mångfald av människor och vi strävar efter mångfald bland våra affärsutvecklare. Så varmt välkommen, vem du än är! Så länge du är en fena på att skapa momentum i företag!

Vi söker affärsutvecklare med följande inriktningar:
  1. Generell affärsutveckling
  2. Naturvetenskap / Life Science
  3. Medicinteknik / Medtech
  4. ICT mjukvara / digitala marknader
Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.