Vi har nya telefonnummer: Nu når du oss på 010-nummer


Nya telefonnummer har tilldelats alla oss på Kalmar Science Park från den 24 april. Alla nya nummer börjar på 010 och införs gemensamt inom Kalmar kommuns förvaltningar och bolag.

Den 24 april har alla vi som arbetar på Kalmar Science Park fått nya telefonnummer som börjar på 010. Detta innebär att det inte längre kommer gå att ringa våra tidigare nummer som börjar på 0480 45. Vilka nummer respektive medarbetare hos oss har fått hittar du under kontakta oss. Här hittar du våra medarbetares telefonnummer >

Bytet av telefonnummer genomför Kalmar kommun för att möta framtidens kommunikationsbehov och för att kunna ha en närmre samverkan med andra kommuner och Region Kalmar län.

– För att framtidssäkra kommunikationen inom kommunkoncernen gör vi nu en satsning som också möjliggör ökat samarbete mellan länets kommuner samt regionen. Ett viktigt steg för att följa med i den tekniska utvecklingen men också för att vara en robust organisation, säger Niklas Hörling, digitaliseringschef på Kalmar kommun.

För dig som brukar ringa våra mobilnummer kommer det inte att vara någon förändring. Då når du oss på samma nummer som tidigare.

Vid frågor om nummerbytet eller om du söker en specifik person kan du från den 24 april ringa kontaktcenter på 010-352 00 00.

Läs mer om nummerbytet hos Kalmar kommun >

Text och foto: Gustaf Rossi

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.