Välkomna till Incubator Virtual Ways och Koi Sweden


Efter höstens Boost Chamber har vi nu glädjen att välkomna ytterligare två bolag till Kalmar Science Parks Incubator. Det är Virtual Ways  och Koi Sweden som kommer få fortsätta utveckla sina företag i Incubatorn.

De antas efter att ha deltagit i höstens Boost Chamber-program där ett antal entreprenörer i tre månader utvecklat sina affärsidéer med kända lean startup-metoder och testat dem på potentiella kunder. Programmet avslutas med att de får pitcha inför en panel och kan då bli antagna att gå vidare till Incubator, eller använda sina nya kunskaper för att på egen hand ta sitt företag vidare.

 

Ny omgång av Boost Chamber startar i vår!

Till våren startar en ny omgång av Boost Chamber som kan ses som ett första steg in i inkubatorn. Denna gång blev det alltså två företag som får fortsätta i inkubatorn.

– Oavsett om man går vidare till inkubatorn eller ej, så ska man se det som att man fått en boost på vägen, där man fått med sig en massa lärdomar och kontakter, säger Linus Lindquist, Koordinator på Kalmar Science Park Incubator. Vi på Kalmar Science Park vill fortsätta att vara relevanta. Entreprenörerna kan alltid delta i våra öppna aktiviteter och nätverk. Dörren är aldrig stängd!

Är du nyfiken på att utveckla din idé i Boost Chamber?
Läs mer om Boost Chamber här >

Text: Gustaf Rossi & Camilla Dopson

Foto Albin Rylander

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.