Välkommen till ”the real fashion revolution”


En av sveriges snabbast växande prisvinnande app är på väg att gå internationellt.

It’s My Styl är exalterade över att tillkännage att de lanserar en Kickstarterkampanj den 25:e juni 2015 för att resa ytterligare kapital till att fortsätta förbättra appen, växa dess nätverk och hjälpa unga kvinnor överallt att utveckla deras egna, personliga stil.

2013 kom Felicia och Josephine i kontakt med Kalmar Science Parks Incubator, som tillhandahåller verktyg för att bygga företag och förbereda företag för tillväxt, och har sedan dess ingått i inkubatorprogrammet. De allra flesta företagen i inkubatorn behöver attrahera kapital från olika håll för att få bättre möjlighet till snabb tillväxt och internationalisering. Att genom Kickstarter söka finansiering är ett av de sätt som finns för att kreativa projekt att få en skjuts framåt.

Den verkliga moderevolutionen handlar om individen och dennes personliga stil. It’s My Styl är en fantastisk och rolig iPhone app för alla med en “passion for fashion” och ett intresse för kläder, som tillåter unga kvinnor att undersöka, utvärdera och upptäcka sin egna känsla av personlig stil, och dela den med vänner och likasinnade runt om världen .

Precis som de flesta unga damer, två klädmedvetna svenska gymnasieelever, började Josephine Eskilsson och Felicia Åkerlind varje dag med samma fråga: ”Vad ska jag ha på mig idag?”. Och de visste att alla sina klasskamrater handskades med samma tankar. Där av ville de skapa ett enkelt sätt för alla att ha ett verktyg som skulle underlätta besluten, genom att kunna få värdefull input och åsikter från sina vänner direkt via mobilen.

Resultatet blev IT’S MY STYL (ursprungligen namngiven, myClosetRoom), en rolig, fantastisk och hjälpsamma app med en snabbt växande nätverk av unga modeintresserade tjejer. Appen kombinerar verktyg för att sortera och söka i din egen garderob samt att dela och sätta ihop outfits och få feedback från andra, och samtidigt göra sig nya vänner på vägen.

– ”IT’S MY STYL är ett nytt sätt att uppleva mode och kläder på dina egna villkor”, säger Josephine.

– Vi tror att flickor och kvinnor i dag till stor del inspireras av varandra. ” Unga kvinnor söker verkliga influencers de kan relatera till och dessa är främst sina vänner”, tillägger Felicia.

Nu, nästan ett år och ett halvt år efter deras första släpp, har Josephine och Felicia möjligheten att lansera den nya versionen ”It’s My Styl” med nytt namn, nya funktioner och möjligheten att bjuda in unga kvinnor överallt att ansluta sig till den verkliga mode revolutionen: Varje persons egen individuella känsla för stil!

It’s My Styl har redan fått mycket stark respons, de toppade nyligen svenska App Store, med # 1 på Lifestyle listan och topp 10 bland alla appar som laddats ner i Sverige. Nu är det dags att gå globalt.

Webbplats: http://www.itsmystyl.com/
Ladda ner appen: https://itunes.apple.com/us/app/its-my-styl-exploreshare/
id657418200?mt=8
Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/1858262389/its-my-styl-share-your-personal-style

KONTAKT:
Felicia Åkerlind
felicia@itsmystyl.com
070-816 0806

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.