Unga kalmarentreprenörer utvalda av Prins Daniel


Fyra unga entreprenörer från Kalmar Science Parks Incubator har blivit utvalda av Prins Daniel att delta på Prins Daniels Fellowship Entreprenörsdag.

– Kul för våra fantastiska entreprenörer att uppmärksammas på detta sätt, tycker vi på Kalmar Science Park. Vi hoppas det blir en spännande dag med prinsen, säger Kalle Blohm som är verksamhetsledare för Incubator.

Dagen arrangeras varje år av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA och äger rum i Stockholm i slutet av mars. Drygt hundra entreprenörer från hela Sverige får träffa prinsen och delta på den stora entreprenörsdagen tillsammans med toppskiktet av den svenska entreprenörseliten. Från Kalmar Science Park är det:

Emelie Sjölander med företaget Boksmart
Freddy Kallmeby med Consultify
Harry G Wohlin med Academic Imports Sweden AB
Madeleine de Jong med Amicitia Sweden AB

Väljer ut unga och lovande företag

De som bjudits in är unga entreprenörer, under 40, som antingen är vd eller grundare till ett företag som inte är mer än fem år gammalt och omsätter mer än 5 miljoner kronor per år, eller företag i startup-fas som bedöms ha stor potential att växa.

Inspiration och nya kontakter

Syftet med dagen är att inspirera unga entreprenörer, bygga nätverk och gemensamt diskutera erfarenheter och upplevelser av att vara entreprenör.

Kontakt

Kalle Blohm, verksamhetsledare
Kalmar Science Parks Incubator
Tel 070-394 60 94
karl-erik.blohm@kalmarsciencepark.se

Foto

Bilden är fri att användas av media och organisationer i samband med artiklar om HKH Prins Daniel. Foto: Erika Gerdemark. Copyright Kungahuset.se

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.