Trevlig sommar önskar Team Kalmar Science Park


Sommaren närmar sig med stormsteg och det är ett mycket innehållsrikt första halvår som vi lägger bakom oss! Allteftersom har vi återgått till att kunna mötas i spännande nätverk, knyta kontakter och kanske skapa något helt nytt och innovativt ihop. Vi i Team Kalmar Science Park följer er, våra bolag, med allra största intresse och stolthet och ser hur ni växer, utvecklas och hela tiden tar nya steg och det är det som ger oss så mycket energi tillbaka – det är det som får oss att växa och må bra!

Många stora och viktiga satsningar har adresserats i vår region den senaste tiden, inte minst inom eHälsoområdet och det gläds vi åt på många sätt då det är ett mycket viktigt framtidsområde där vi också har ett stort engagemang. Uppepå det så har en stor ansökan inom samma område beviljats i form av en Europeisk Digital Innovationshub inom eHälsa där vi kommer vara aktiva. Vi ser också med spänning fram emot att vara värdar för vår första stora utvecklarkonferens som går av stapeln i höst, TechHeads, dit vi hälsar er varmt välkomna att delta!

Detta och flera andra intressanta upplägg inom såväl Inkubator som Science Park blickar vi fram emot till hösten, men före dess tar vi alla en mycket välförtjänt ledighet och önskar en riktigt fin och härlig sommar!

Louise Östlund

VD, Tekn. Dr.
070-555 54 18