Trevlig midsommar och semester önskar Team Kalmar Science Park


Att jag i min sommarhälsning till er i juni 2021 skulle skriva att Team Kalmar Science Park har arbetat hemifrån sedan mars 2020 kunde jag aldrig föreställa mig. Man kan utan tvekan säga att vi har digitaliserat oss fullständigt under pandemin. Trots det så har verksamheten flutit på som vanligt med undantaget att vi inte har kunnat ses fysiskt: Vi har kört våra seminarieserier, vi har genomfört Boost Chambers och intag till inkubatorn, vi har genomfört Incubate & Celebrate för de som är klara i vår inkubatorprocess, vi har välkomnat nya bolag till vår Science Park och vårt kluster Digital Business och vi har skapat många nya, spännande och viktiga kontakter inför framtiden.

Inget av detta hade varit möjligt utan Kalmar Science Parks fantastiska medarbetare som verkligen lever och andas vår värdegrund: ett hjärta för entreprenörer, en vilja att utmana och ett sinne för teamwork. Inte heller hade det varit görbart utan er externa intressenter som har medverkat i olika sammanhang tillsammans med oss och våra bolag – ingen nämnd och ingen glömd. Vårt varmaste tack för ert fina engagemang! Och till våra bolag: Så fantastiskt grymt jobbat av er i dessa tider,  ni är alla föredömliga entreprenörer

Med detta önskar jag er en fin sommar och med hopp och längtan om att snart få ses igen i vår fina miljö på Varvsholmen!

Louise Östlund, VD

Louise Östlund

VD, Tekn. Dr.
070-555 54 18

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.