Välkomna till Incubator Emelie, Linda och Frank


Nu välkomnar vi Emelie Elmes med Familjefys, Linda Gustafsson med Freelayer och Frank Hedman med Sodaverket till Kalmar Science Parks Incubator.

De antas efter att ha deltagit i vårens Boost Chamber-program där sju entreprenörer i tre månader utvecklat sina affärsidéer med kända lean startup-metoder och testat dem på potentiella kunder. Programmet avslutas med att de får pitcha inför en panel och kan då bli antagna att gå vidare till Incubator, eller använda sina nya kunskaper för att på egen hand ta sitt företag vidare.

– Det har varit sju väldigt drivna entreprörer som verkligen gett sig in i programmet och som alla tagit stora kliv framåt, säger Linus Lindquist som leder Boost Chambern. Trots att vi genomförde den digitalt har det funkat bra att bygga gruppgemenskap, där alla bidragit till varandras utveckling.

Ny omgång av Boost Chamber startar i höst!

Till hösten, i början av oktober, startar en ny omgång av Boost Chamber som kan ses som ett första steg in i inkubatorn. Denna gång blev det alltså tre företag som får fortsätta i inkubatorn.

– Oavsett om man går vidare till inkubatorn eller ej, så ska man se det som att man fått en boost på vägen, där man fått med sig en massa lärdomar och kontakter, säger Linus. Vi på Kalmar Science Park vill fortsätta att vara relevanta. Entreprenörerna kan alltid delta i våra öppna aktiviteter och nätverk. Dörren är aldrig stängd!

Är du nyfiken på att utveckla din idé i Boost Chamber?
Läs mer om Boost Chamber här >

Text Camilla Dopson
Foto Albin Rylander

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.