Prins Daniel vill träffa tre företag från Kalmar Science Parks Incubator


Det damp ned en personlig inbjudan från Prins Daniel till inte mindre än tre företag i Kalmar Science Parks Incubator att delta på ”Prins Daniels Entreprenörsdag”, som arrangeras av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA i Stockholm i slutet av mars.

Det är Josephine Eskilsson med företaget myClosetRoom, Kenny Håkansson med Arkimera och Jörgen Dahl med Sverigemotiv som finns med bland de drygt hundra utvalda entreprenörer från hela Sverige som får träffa prinsen.

Potential att växa

De som bjudits in är unga entreprenörer som antingen är vd eller grundare till ett företag som startats efter 2005 och som omsätter mer än 5 miljoner kronor per år, eller företag i startup-fas som bedöms ha stor potential att växa.

Inspiration och nya kontakter

Syftet med dagen är att samla entreprenörer från hela landet för att diskutera entreprenörskapets möjligheter och utmaningar, lära av varandra och skapa inspiration och etablera nya kontakter.

Så roligt för Josephine, Kenny och Jörgen att uppmärksammas på detta sätt, tycker vi på Kalmar Science Park. Hoppas ni får en givande dag med prinsen!

/Team Kalmar Science Park

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.