Tjappo och Swedish Doulahood nya bolag i Incubator


Efter höstens Boost Chamber har vi nu glädjen att välkomna två nya spännande bolag till Kalmar Science Parks Incubator. Det är Sandra Tigerlind med bolaget Tjappo och Josipa Bosnjak med Swedish Doulahood som får fortsätta utveckla sina företag i Incubator.

De två bolagen antas efter att ha deltagit i höstens Boost Chamber-program där ett antal entreprenörer i tre månader utvecklat sina affärsidéer med kända lean startup-metoder och testat dem på potentiella kunder. Programmet avslutas med att de får pitcha inför en panel och kan då bli antagna att gå vidare till Incubator, eller använda sina nya kunskaper för att på egen hand ta sitt företag vidare.

Efter den här perioden blev det alltså två bolag, Swedish Doulahood och Tjappo som vi har möjligheten att få välkomna till oss.

 

Ny omgång av Boost Chamber startar i höst!

Till våren startar en ny omgång av Boost Chamber som kan ses som ett första steg in i inkubatorn.

– Oavsett om man går vidare till inkubatorn eller ej, så ska man se det som att man fått en boost på vägen, där man fått med sig en massa lärdomar och kontakter, säger Linus Lindquist, Koordinator på Kalmar Science Park Incubator. Vi på Kalmar Science Park vill fortsätta att vara relevanta. Entreprenörerna kan alltid delta i våra öppna aktiviteter och nätverk. Dörren är aldrig stängd!

Är du nyfiken på att utveckla din idé i Boost Chamber?
Läs mer om Boost Chamber här >

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13