Technätverkets aktiviteter öppnar för alla


Du har väl inte missat att aktiviteterna inom technätverket är öppet för alla? Om du anmäler dig till någon av de aktiviteterna som erbjuds så blir du automatiskt med i nätverket och får inbjudningar till framtida evenemang.

För dig som arbetar inom teknik, utveckling och AI erbjuder vi technätverket. Här får du möjlighet att träffa andra med samma yrken som dig. Studenter inom IT och utveckling är också medlemmar i nätverket och här kan du kanske hitta din nästa medarbetare. Att vara med i nätverket är kostnadsfritt.

Under våren 2023 erbjuds tre aktiviteter för dig som är intresserad av att nätverka med andra ännu mer.

Dessa aktiviteter erbjuds under våren

Klicka på någon av aktiviteterna för att läsa mer om den, och för att komma till anmälningsformulären.

IT-pub hos CGI 15 mars >

IT-pub hos Atea 19 april >

IT-pub hos Blika Solutions 17 maj >

Mer om technätverket

Technätverket är för dig som jobbar med tech och är intresserad av att träffa andra inom samma bransch, dela erfarenheter, utveckla ditt företag, ditt arbete och dig själv. Såväl företag, andra organisationer, som studenter från utbildningarna inom Institutionen för datavetenskap och medieteknik på Linnéuniversitetet är med i nätverket. Medlemmar från hela sydöstra Sverige välkomnas! Över 200 medlemmar är med i nätverket vi vill gärna bli fler. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Läs mer om technätverket >

Text och foto: Gustaf Rossi

Keep yourself updated

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.