Söker du utländsk kompetens till ditt företag?


Young Entrepreneurs and Associates bjuder dig på lunchseminarium i Kalmar Stadshotell den 21 maj klockan 12.00 till 15.00. På seminariet kommer du att få träffa drivna utländska studenter som ser just dig som sin framtida arbetsgivare och affärspartners.

Syftet med detta möte är att du ska få träffa potentiella utländska medarbetare och affärspartners i en avslappnad miljö. Du kommer att få möjlighet att mingla, nätverka under seminariet. Målet med sammanträdet är att detta ska bli steget till att knyta långsiktiga affärsrelationer mellan dig och studenterna.

De utländska studenter som kommer att medverka på lunchseminariet är engelsktalande sista års- och masterstudenter som avslutar sina studier vid Linnéuniversitet i Kalmar.

Sista anmälningsdatum för lunchmötet är torsdag den 16:e maj. Det är begränsat med platser så ju tidigare du skickar in din anmälan desto större är chansen att för garanterad plats.  Skicka sedan anmälan till ko22dg@student.lnu.se tillsammans med ifylld pdf, Internationell Kompetens! Om du har några funderingar kring lunchseminariet vänligen kontakta:

Kenneth Odwar
Mail: ko22dg@student.lnu.se
Telefon: 0707 713 228

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.