Softhouse etablerar sig i Kalmar


Nu etablerar sig mjukvaru- och it-konsultbolaget Softhouse i Kalmar genom att gå samman med Milou Communication. Båda bolagen är sedan länge anslutna till Kalmar Science Park.

– Det går väldigt bra för oss och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden vilket gör att vi känner oss redo att ta nästa steg och satsa på nya marknader och utöka vårt erbjudande, säger Anna Bäcklin, koncernchef på Softhouse. I Kalmar finns många potentiella kunder som vi vill komma närmare och vi har redan fem anställda på plats med förhoppning om att fler ansluter inom kort.

Erbjuda design och kommunikation

Under våren slutfördes samgåendet mellan Softhouse och fullservicebyrån Milou Communication. Därmed etablerar man sig i en ny stad. Softhouse stärker upp sitt erbjudande inom design, kommunikation och användarupplevelse i och med att fullservicebyrån Milou Communication ansluter till teamet. Milou Communication har idag cirka 25 medarbetare fördelat på kontoren i Karlskrona och Kalmar.

Softhouse grundades i Malmö 1996 och har med tiden vuxit stadigt. Idag omsätter de cirka 250 miljoner kronor och sysselsätter cirka 300 medarbetare på kontor i Stockholm, Jönköping, Växjö, Karlskrona, Karlshamn, Malmö, Sarajevo och nu Kalmar.

Textredigering Camilla Dopson
Foto Softhouse

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
0480-453424

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.