Räkna hem din medieinvestering med Sara Öhman på årets Digitala Affärer


”Möjligheternas tid är nu” säger Sara Öhman som är frilansande konsult med superkoll på digital marknadsföring och sociala medier. På årets Digitala affärer-dag berättar hon hur du räknar hem din investering och maximerar effekten av din aktivitet i digitala kanaler.

Sara är bland annat känd för sin matnyttiga blogg där hon nyligen skrev om 9 kanaler du bör har koll på 2017. ”Flera gånger i veckan hopp-studsar jag och klappar händerna då verktygen lanserar uppdateringar som syr ihop spelfältet bättre och bättre…” skriver hon på bloggen. ”Vi har alla möjligheter att ge våra kunder den inspiration, underhållning och erbjudanden just de efterfrågar för att höja deras engagemang kring oss.”

Kort om Sara

Sara är en energirik tjej med fokus på att driva och konvertera trafik. Bäst trivs hon med att jobba med företag, tjänster och produkter med en tydlig digital affär och gillar att kombinera strategiskt och operativt arbete. Med en fot i byråvärlden och en fot inom e-handel fokuserar hon på att hitta nya sätt att kommunicera mer effekt med sin målgrupp – oavsett om det är genom sociala medier, nyhetsbrev eller online-annonsering. Sara är en flitig föreläsare inom innehållsmarknadsföring och sociala medier och utbildar även på yrkeshögskolor.

Säkra din plats

Missa inte Saras föredrag på Digitala Affärer den 18 september i Kalmar. Hon är en i raden av inspirerande föreläsare under dagen som avslutas med ingen mindre än Alexander Bard! Det är redan många som anmält sig och antalet platser är begränsat till 200, så se till att säkra din plats nu!

Läs mer och anmäl dig nu >

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.