IT-pub populär ny mötesplats


Den 29:e januari var det premiär för en mötesplats för företag, entreprenörer och anställda inom IT-området. Intresset var stort och den första träffen blev fullbokad fort. Nästa IT-pub är planerad till 27 februari!

IT-puben bygger på initiativ från företagen. Värd för den första IT-puben var Meridium. Ett trettiotal personer fick på Svensknabben lyssna till en kort företagspresentation om företaget som arbetar med webblösningar såsom publika webbplatser, intranät och E-tjänster.

Ett av syftena med IT-puben är att erbjuda en mötesplats branschkollegor emellan. Bland deltagarna återfanns både entreprenörer, konsulter och IT-personal från offentlig sektor. IT-puben erbjuder möjligheten att knyta kontakter, utbyta idéer eller kunskap.

Vill du bli medlem i IEC, registrera ditt kostnadsfria medlemskap härså kan du följa kommande evenemang, nyheter och aktiviteter.

Nästa IT-pub:

När: 27 februari, 17.00
Var: Varvsholmen, Bredbandet 1, Kalmar (Gå upp en trappa till ”Skeppet”)
Värd: Kalmar Science Park
Anmälan: Klicka här och välj aktiviteten!

Läs mer:
IEC: http://lnu.se/forskargrupper/information-engineering-center-iec
Meridium: 
www.meridium.se

Fakta IEC:

IEC är ett icke vinstdrivande kluster med medlemmar från näringslivet, akademin och offentlig sektor. Uppdraget är att vara bryggan mellan IT-forskarna och omvärlden – FoU, kompetensutveckling och kunskapsöverföring med fokus på Information Engineering – och att bygga ett starkt företagsnätverk inom IT-sektorn.

Bakom initiativet finns Linnéuniversitetet, Växjö kommun, Almi Kronoberg, Regionförbunden i Kalmar och Kronoberg, Videum Science Park samt Kalmar Science Park. Tillsammans med medlemsföretagen utvecklar vi frågor som rör utbildning, forskning & utveckling och kunskapsutbyte inom IKT-området

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.