Pepp, stöd och möjligheter i C-oronatider


Bokstaven C brukar bland oss Inkubatorer och Science Parker förknippas med begreppet Customer. Nu förknippas den med Corona och Covid19. Det har gjort att vi har hamnat i ett läge med effekter som jag nog törs säga ingen kunde förutsäga. Nu gäller samhandling och försiktighet för att se till att minimera en smittspridning, det känner vi alla till.

Det som också känns viktigt att lyfta nu, tycker jag, är fokuset på C som i Customer. Hur kan ni som bolag tänka nytt i en situation som denna, hur kan ni finna nya innovativa sätt att erbjuda produkter och tjänster till kunderna givet läget? Prata ihop er i era gäng, utbyt idéer och tankar med andra såväl inom som utanför vår Science Park och Inkubator. Kanske leder det till något helt nytt! 

Vi brukar säga att en av uppgifterna för Kalmar Science Park är att se till att bolagen är redo för att möta framtidens utmaningar. Nu är vi där och tiden för att innovera har nog aldrig varit mer rätt, så hitta just era möjligheter mitt i utmaningen – vi finns här för att hjälpa er med det!

Vi fortsätter med våra aktiviteter i digital form, där det är möjligt. Fortsätt att ta del av dem! I länken nedan hittar du viktig information om åtgärder, stöd och regler som kan underlätta för företag i samband med Corona. Glöm inte också att stötta varandra. Tillsammans hittar vi vägar framåt!

/Louise Östlund, vd
med hela teamet på Kalmar Science Park

Bra att känna till som företagare i samband med Corona, länksamling >
Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.