Nya affärscoacher med erfarenhet av globalisering och balans


Vi har nyligen välkomnat två nya affärscoacher till Kalmar Science Park, Athinna Papadopoulou och Björn Karlsson, vars imponerande bakgrund och passion för entreprenörskap kommer att lyfta våra entreprenörer till nya höjder.
Tankar om entreprenörskap och företagande

– För mig är entreprenörskap inte ett 100-meterslopp; det handlar om att tänka långsiktigt och våga ta initiativ. Jag uppmanar entreprenörer att när man har en genomtänkt plan, lyfta luren och ringa kunden istället för att vänta på det perfekta ögonblicket, du behöver kundens feedback! Säger Björn, med ett leende.

Björn har personlig erfarenhet av att driva företag och förstår resan från lokal till global när det gäller affärsverksamheter inom IT. Han har också tagit upp ett intresse för och nyligen bildat bolag inom hälsa och välbefinnande och ser möjligheten i att kombinera detta med sin erfarenhet.

Athinna kommer med en gedigen erfarenhet från Almi, där hon senast tjänstgjorde som affärschef och ansvarig för regional exportsamverkan. Hennes uppdrag var att underlätta för företag att växa internationellt genom att öppna dörrar och sänka trösklar för internationellt samarbete.

– Hållbart företagande för mig handlar inte bara om miljö och ekonomi, utan även om att entreprenörer ska må bra och ha balans för att orka. Jag vill lyfta fram möjligheter och uppmuntra entreprenörer att arbeta med de förutsättningar de har med målet att skapa skalbara, relevanta och därmed lönsamma företag delar Athinna entusiastiskt.

Om att vara på Kalmar Science Park

– Kalmar Science Park är verkligen en kreativ miljö med positiva människor och en uppsjö av resurser för entreprenörer. Jag brinner för att lyfta och coacha andra i deras resa, och jag tror starkt på att ha en erfaren och neutral part som bollplank för att utvecklas, säger Björn.

-Att vara här på Kalmar Science Park är fantastiskt. Det är en underbar, kreativ miljö med härliga kollegor och entreprenörer. Jag tror starkt på vikten av nätverk och samarbete, tillägger Athinna.

Med Athinna och Björn ombord ser vi fram emot en spännande framtid för våra entreprenörer. Varmt välkomna till team Kalmar Science Park!

Sara Johansson

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.