Nästa år händer det! Till dess önskar vi dig en riktigt God Jul


Efter årsskiftet lanserar vi ett nytt upplägg för dig som är, eller vill bli medlem i Kalmar Science Park. För oss är det nämligen bara en sak som är viktig – och det är att ni som medlemmar växer och ständigt utvecklas. Att ni befinner er i momentum, kort och gott.

Som basmedlem, eller Associate som vi kallar det, får du ta del av erfarenheter och kontakter som krävs för att ditt företag ska utvecklas. Våra vassa kunskapsföredrag har det senaste året fått rekordmånga företag att slå följe med oss. Detta och mycket mer får du fortsatt tillgång till i vårt nya upplägg.

För dig som har en uttalad ambition att växa gör vi en ny satsning, Associate Growth där vi hjälper dig på ett mer skräddarsytt sätt, i nära dialog med dig och ditt företag.

Femton år och 750 affärsidéer rikare ser Mats dina utmaningar

Det är Mats Olsson som har över 15 års erfarenhet av företagsutveckling som ansvarar för våra nya satsningar. Mats har genom åren mött och guidat över 750 entreprenörer och företag. Han har gedigen erfarenhet av vilka komponenter som krävs för att lyckas med att utveckla sitt bolag. Mats har även byggt upp Investerare Sydost – ett nätverk av finansiärer som hjälpt åtskilliga företag i vår region.

Digital Business – mer än bara teknik

Kalmar Science Park var tidiga med sitt e-commerce kluster, som idag består av både stora och små företag, där ovärderlig erfarenhet byggts upp. Idag måste alla företag ta ställning till digitalt affärskap – vare sig man driver en ren e-handel eller inte. Vi byter nu namn på klustret till Digital Business, för vi vet att det krävs en helhetssyn för att lyckas med sin digitala omställning – nya sätt att nå kunden, men också förändringar i både organisation och arbetssätt.

Läs mer om satsningen i den här intervjun med Mats >

Vi lanserar vårt utökade erbjudande under första kvartalet 2017.

Till dess önskar vi dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/Team Kalmar Science Park

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.