Livsviktiga råd för tillväxtsugna entreprenörer


Lyckat entreprenörskap handlar inte bara om siffror. När Kalmar Science Park var värdar för Di Gasells första nätverksfrukost i Kalmar fick hundra tillväxtsugna företagare rådet att ”träna regelbundet, äta bra och sova ordentligt” av matföretagaren Renée Voltaire som vill förändra världen med kniv och gaffel.

Dessutom delade Kalmars Gasellvinnare, Filip Klasson från Hatstore, med sig av sina erfarenheter från en makalös tillväxtresa.

Läs mer i Dagens Industris artikel från eventet här >

Kalmars Gasellvinnare, Filip Klasson från Hatstore, blev intervjuad av moderatorn Johanna Jeansson, reporter och makroanalytiker på Dagens industri. Stark tillväxt, och förmågan att hitta en ledig lucka på marknaden har varit kännetecknande för Hatstores framgångsresa, som en gång startade i Kalmar Science Parks Incubator. Idag säljer de kepsar i 25 länder och omsätter över 40 miljoner kronor.

Hundra företagare och entreprenörer samlades på Glasverandan den 11 april  i Kalmarsalen. Förutom inspirerande intervjuer blev det givande rundabordssamtal och mycket nätverkande.

Foto Camilla Dopson

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.