Lär dig mer om e-handel 23 september


Jonas Ogvall är VD för Svensk Digital Handel och samarbetspartner till e-handelsdagen i Kalmar den 23 september. Inför årets e-handelsdag är han förväntansfull. Google, Johan Staël von Holstein och modekedjan Joy, kommer till Kalmar för att inspirera. Dessutom firar dagen fem år!

Jonas Ogvall kommer att vara på plats i Kalmar den 22-23 september då e-handelsdagen går av stapeln för femte gången. Han representerar Svensk Digital Handel*, som är den nationella organisationen för svensk digital handel, vilket innefattar e-handel och digitala tjänster.

—    Det vi hoppas uppnå är att hitta nya digitalister som börjar med digital handel efter en sådan här dag. Det är en process som tar tid och därför är det viktigt att börja nu, säger Jonas Ogvall.

Kalmar har arbetat strategiskt med e-handelsfrågor under en längre tid. I år firar e-handelsdagen i Kalmar fem år. Utan den historiska förankringen från postorderbranschen har orten ändå kommit långt med e-handeln och det finns många skickliga e-handlare i regionen. Under e-handelsdagen träffas e-handlarna för att byta erfarenheter och få ny inspiration till att göra bättre affärer. Förhoppningen är att fler handlare tar steget att gå in i digital handel, eller åtminstone ha en dialog med sina kunder digitalt.

Årets dag kommer att belysa många utmaningar som e-handlaren ställs inför. Temat är lönsamhet och tillväxt, med diskussionsmöjligheter om frågor i allt från digital utveckling, kundbemötande till marknadsföring. Olika branscher kan lära mycket av varandra. För att få fler butiker att ställa om till digital handel behöver man diskutera specifika problemställningar.

—    Hur kan du vara smart i din marknadsföring? Hur hittar du en unikitet i ditt produktsortiment? Vad händer i hela bolaget du ska gå från vanlig butik till e-handel? Hur kan du få in kunden där de inte finns idag? Hur handlar och skaffar den yngre generationen information? Det är frågor som är angelägna, avslutar Jonas.

* tidigare Svensk Distanshandel

Klicka här och anmäl dig!

Program 

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.