Lantligt regnmode erövrar stan


Nu antar vi Farmer Rain till Kalmar Science Parks inkubator. Carola och Jonas Carlsson beskriver sig som ett traditionellt, familjeägt företag från Emmaboda, som tillverkar högspecialiserade regnkläder för yrkesverksamma sedan 1992.

– Där började resan, men nu vill vi slå oss in på den privata marknaden och även gå mot mode och fashion, berättar Carola Carlsson.

Passion för regnkläder
Affärsidén är en professionell e-handel för högkvalitativa regnkläder för fritid såväl som yrkesliv, riktad mot både privatpersoner och professionella. Det råder ingen tvekan om att paret har en gedigen kunskap om sina produkter och ett stort hjärta och passion för att deras plagg ska upplevas som snygga, sköna och praktiska.

– Alla förtjänar rejäla och snygga regnkläder. Det är vår vision, berättar Jonas Carlsson.

Team som växer
Förutom Jonas och Carola består teamet i företaget av modellerna Wilma och Sofie. Inom en snar framtid stärks teamet med kompetens inom digital marknadsföring.

I Kalmar Science Parks inkubator får Farmer Rain bland annat stöd att utveckla affärsmål, hållbarhetstänk och varumärkesstrategi.

– Det fantastiska med Farmer Rain är att de verkligen har genuin kunskap om arbetskläder och de hårda krav som lantbrukare ställer på dessa. Nu lyckas de kombinera den erfarenheten med en modern kollektion som blir tillgänglig för fler målgrupper i en modern e-handel, säger affärsutvecklaren Kenneth Lundin.

Här kan du läsa mer om Farmer Rain och se deras fina kollektion av regnkläder >

Text och foto Camilla Dopson

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.