Kepsen av för Hatstore – vinnare av Kalmar Science Park Award


Vi gratulerar Hatstore som vann årets Kalmar Science Park Award som delades ut på Kalmars stora näringslivsgala, Guldfesten .

Hatstore är företaget som gått hela vägen från att vara en startup i Kalmar Science Parks inkubator med en omsättning på en miljon kronor till att bli ett växande bolag i Science Parken som nu omsätter runt 42 miljoner kronor.

– Årets vinnare är för oss ett skolboksexempel inom Kalmar Science Park, säger Louise Östlund som är vd på Kalmar Science Park. Under resan har de hela tiden vågat, investerat och kört på med målet att tredubbla omsättningen varje år, vilket de också har lyckats med.

Lanseras i tio länder
Med ett starkt medarbetarteam på nära 20 personer och en grym kompetens inom e-handel tar Hatstore nya spännande kliv till nästa nivå med internationalisering i tio nya länder, bland annat USA, Sydkorea och Ryssland samt flera europeiska länder.

– Vi på Kalmar Science Park lyfter på hatten… eller rättare sagt kepsen för Hatstore och önskar dem lycka till med sin fortsatta tillväxt!

Om Kalmar Science Park Award
Kalmar Science Park Award delas ut för tionde året i rad, sedan 2008, till en entreprenör eller ett företag inom Kalmar Science Park som vi vill uppmärksamma och premiera för att de har tagit, ett för verksamheten, stort kliv framåt. Vinnare utses av Kalmar Science Park tillsammans med en särskild jury.

Mer om Hatstore, se www.hatstoreworld.com

Text Camilla Dopson

 

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.