Kalle Blohm är vår nya inkubatorledare


Vi hälsar Kalle Blohm välkommen till oss! En energirik och kreativ smålänning som under sin tioåriga yrkeskarriär samlat på sig en bred erfarenhet av affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation, senast som affärsrådgivare på Almi.

– Jag älskar livets alla goda ting… i kubik och berikas av mänskliga möten, min kära familj och inte minst min Moccamaster, berättar Kalle. För mig är det en ynnest att få vara med och bidra till att företag och individer växer!

Tankar om Kalmar Science Park

– Kalmar Science Park är en fantastisk smältdegel där man på bästa möjliga sätt kombinerar kunskap, erfarenhet, kreativitet, nätverk och ”jävlar anamma”. I min menig en perfekt framgångscocktail för att bistå företag i sin ambition att växa och nå det som man kanske inte trodde var möjligt.

Tankar om att starta och utveckla företag

– Att starta företag är enkelt. Allt annat är en myt! Det betyder dock inte att alla ska ha egna företag, men jag tror fler och fler inser att eget företag är framtiden. Titta till exempel på UF-företag och deras gnista och företagarlust. Att utveckla företag är inte heller något isolerat som en enskild person ansvarar för, utan det handlar mycket om nätverk och att ta hjälp av varandra. Tiden av isolation och ensamhet är sedan länge förbi, även om vissa mäktiga män i väster verkar tro tvärtom, säger Kalle med ett leende på läpparna.

Min roll på Kalmar Science Park

– Här är jag verkligen ödmjuk inför min uppgift. Verksamheten har på många sätt processer och arbetssätt som jag uppfattar är riktigt bra. Men som verksamhetsledare för Incubator blir det min uppgift att se till att vi är på tårna och utvecklas så att vi säkerställer att vi är riktigt grymma på det vi gör!

Kort om Kalle

38 år, fru Anna och de två barnen Erik och Ella.
Bor i villa i Berga och ses ofta cykla i motvind på Ängöleden, på morgonen.
Sjunger i Quastakören, båtägare av en gammal Nimbus och ledare inom
Friluftsfrämjandet

Fotnot: Kalle Blohm börjar sin anställning på Kalmar Science Park den 7 augusti 2017.

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.