Horseonline investerar i nytt lager i Flygstaden


Ett våra anslutna bolag Horseonline.se har beslutat om att investera i ett nytt lager för sin framtida expansion. Det nya lagret byggs i två etapper, med ett första steg på 2000 kvadratmeter, för att i nästa etapp byggas ut i takt med behoven. Det nya lagret kommer att ligga i Flygstaden i Kalmar och inflyttning planeras till februari 2023.

Bolaget inledde sin resa mot att bli Sveriges ledande hästsportbutik på nätet för tre år sedan. Därefter har tillväxten tagit fart och flera viktiga steg har tagits för att bygga grunden för en snabb tillväxt mot lönsamhet. Bolaget har investerat i ett utökat sortiment, nya effektiva IT-system och just nu ett nytt affärssystem. Därtill har ny personal anställts och fler tjänster kommer öppnas upp löpande under 2022.

-Vi är mycket glada att kunna ta detta steg säger David Erndin, VD och tillika en av grundarna i bolaget. Nya anpassade lokaler är en nyckel för att vi ska kunna hålla den höga servicegrad vi strävar efter.

 

Om Horseonline

Horseonline grundades 2015 av bröderna David och Hampus Erndin som båda har spenderat mer än 20 år i sadeln. Duon fick snabbt med sig Timmy Norin på spåret och tillsammans byggde de vad som idag är Horseonline, en e-handel med fokus på att ta utrustningen närmare den engagerade ryttaren. Tillväxten tog fart rejält efter att beslutet hade tagits att ta in investerare i form av Jörgen Bödmar samt Ola Fors och 2021 blev ett mycket lyckat år där omsättningen näst intill dubblerades. De närmaste åren siktar Horseonline på att vara det självklara valet för ryttare som behöver ny utrustning till sig själva, hästen eller stallet.

Källa: Pressmeddelande Horseonline

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.