HelpMeUp tar in känd entreprenör som delägare


Rolf Dahlberg, en av grundarna till Visma Spcs, har gått in som delägare i Incubatorföretaget HelpMeUp. Det är ett företag som möjliggör för personer som sitter inne med kunskap att hjälpa andra. Oavsett om experten har företag eller inte så tar plattformen hand om all administration kring bokning, betalning och utbetalning. HelpMeUp erbjuder en marknadsplats för personliga digitala möten mellan kunder och experter med allt integrerat i deras plattform – bokning, betalning, videomöten, digitala event, kundkommunikation samt ekonomi, löner och övrig administration.

– Det finns en stor potential i många experter, som vill dela med sig, och många människor, som vill ta del av experternas kunskap och erfarenhet. Beslutet var enkelt eftersom tjänsten redan har bevisat att den fungerar. Grundarna Lucas Gröhn och Henrik Lindgren är två mycket kompetenta och driftiga personer, som kommer att förändra hur man delar med sig av kunskap och tjänar pengar, även för den som inte vill starta företag, säger Rolf Dahlberg i ett pressmeddelande.

HelpMeUp AB grundades i september 2020 av två före detta klasskamrater från Företagsingenjörsprogrammet i Kalmar: Lucas Gröhn och Henrik Lindgren. Båda har framgångsrika entreprenörskarriärer inom konsultbranschen med sig in i det nya företaget. Sedan våren 2021 genomgår företaget också Kalmar Science Parks inkubator, Läs mer om HelpMeUp >

Text och foto: Gustaf Rossi

 

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.