Hatstore nominerade till årets nykomling


Kalmar Science Parks medlemsföretag Hatstore, som säljer kepsar på nätet, har nominerats till ”The newcomer of the Year” i Nordic eCommerce Awards.

Priset delas ut på det årliga eventet Nordic eCommerce Summit på Malmö Arena den fjärde november. De nominerade företagen bedöms som ”The rising stars, who rose from obscurity to stardom, making a final break-through to become an e-commerce celebrity.”

Tredubblad omsättning på ett år
Niklas Nordheim som är ekonomiansvarig och produktutvecklare på Hatstore låter lite överraskad över nomineringen, men på frågan vad han tror ligger bakom den säger han:

– Vi har tredubblat vår omsättning detta år, mycket på grund av internationaliseringen av vårt företag. Vi har egentligen jobbat på alla fronter med att synas och höras mer och vi erbjuder bättre service. Vi har också ett större sortiment och fler möjligheter att ha personliga produkter, eftersom vi kan brodera kepsarna efter kundernas egna design.

Snart i åtta länder
Förutom i Sverige så finns Hatstore idag i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Storbritannien. Dessutom är företaget snart på den Franska och Spanska marknaden.


Bild: Filip Klasson vd och Niklas Nordheim ekonomiansvarig på Hatstore.
Text: Camilla Dopson

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.