Här är gänget som sätter e-hälsa på agendan


Nu välkomnar vi Maria Eifrém, Fia Mårdfelt och Sofie Johansson till Kalmar Science Park. Det är trion som ska sätta e-hälsa på agendan i det nystartade projektet eHealth Arena. Här berättar dom om sig själva och sina tankar om sitt uppdrag.

Tankar om eHälsa

eHealth Arena ska bidra till att öka användningen av digitaliseringens och e-hälsans möjligheter i syfte att underlätta för människor att uppnå en god och jämlik hälsa och välfärd. Det är ett otroligt angeläget uppdrag som det känns både viktigt och stimulerande att få arbeta med.

Tankar om Kalmar Science Park

En positiv och inspirerande arbetsplats där det händer mycket! Alla som jobbar här brinner för att få andra att lyckas och det märks. Här finns otroligt mycket kunskap, kompetens och glädje – ett härligt team att få vara del av!

Våra roller på Kalmar Science Park

Vi som ingår i teamet på Kalmar Science Park ska på uppdrag av Region Kalmar och tillsammans med Linnéuniversitetet arbeta för att mål och syfte med projektet uppfylls.

Kort om oss

Sofie: Glad och positiv tjej som älskar siffror, att få vara kreativ och som tar varje tillfälle till en geocachingrunda.

Maria: Elcyklande Oskarshamnare som gillar att sjunga i kör och äta god mat.

Fia: Har blivit specialist på att vara generalist, utrustad med mycket energi och en stor portion nyfikenhet. Även en hängiven padelspelare och hundägare och som hoppas få tid att återuppta lite windsurfing.

Fakta eHealth Arena

eHealth Arena är ett samverkansprojekt mellan Region Kalmar län, Linnéuniversitetet och Kalmar Science Park som är projektägare och driver projektet.

Den totala budgeten för perioden är på 21,2 miljoner och finansieras till 30 procent av Region Kalmar län, till 20 procent av Linnéuniversitet och till 50 procent av EU-anslag som Tillväxtverket fördelat.

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13