God jul och gott nytt år önskar Team Kalmar Science Park


Snart är det dags för ett nytt år som stundar för dörren och jag tror att det är fler än jag som känner att det år vi lämnar bakom oss har gått väldigt fort. Återigen konstaterar vi att det har varit ett mycket bra år för såväl Kalmar Science Park som för våra bolag – detta en fortsatt pandemi till trots vilket imponerar stort! Det är en fröjd att få möta er bolag i olika sammanhang och följa er utveckling, vi har också haft förmånen att kunna mötas fysiskt vid vissa tillfällen samtidigt som ni verkligen har varit duktiga att delta digitalt på våra event.

Vi gläds stort åt de nya medel som våra ägare har tillfört verksamheten; ytterligare 4 miljoner kronor i basfinansiering som kommer betyda mycket i vårt arbete framåt med att hela tiden ligga i framkant vad gäller våra erbjudande till er och alltid ha ett stort kvalitetsfokus på det vi gör. Likaså är vi stolta över våra projektsatsningar kring Regional inkubation, Digital business och eHealth Arena som samtliga är av stor vikt för utvecklingen både lokalt, regionalt och även nationellt och som visar på fina effekter. Detta är ett resultat av ett väldigt fint samarbete mellan alla funktioner inom Team Kalmar Science Park över tid, så en välförtjänt julledighet stundar nu för hela gänget!

Väl mött 2022 då vi ser fram emot att möta er igen med våra hjärtan för entreprenörer, vårt sinne för team work och vår vilja att utmana!

Louise Östlund, VD

Louise Östlund

VD, Tekn. Dr.
070-555 54 18

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.