GemTicket nytt bolag i Incubator


Efter höstens Boost Chamber har vi nu glädjen att välkomna ett nytt bolag till Kalmar Science Parks Incubator. Det är Jimmie Johansson med bolaget GemTicket som får fortsätta utveckla sitt företag i Incubatorn.

Han antas efter att ha deltagit i vårens Boost Chamber-program där ett antal entreprenörer i tre månader utvecklat sina affärsidéer med kända lean startup-metoder och testat dem på potentiella kunder. Programmet avslutas med att de får pitcha inför en panel och kan då bli antagna att gå vidare till Incubator, eller använda sina nya kunskaper för att på egen hand ta sitt företag vidare.

GemTicket utvecklar ett IT-system för att hantera biljettförsäljning till matcher. Varmt välkommen till Incubatorn! En utförlig presentation av bolaget kommer till hösten då ytterligare en ny Boost Chamber-period startar.

 

Ny omgång av Boost Chamber startar i höst!

Till hösten startar en ny omgång av Boost Chamber som kan ses som ett första steg in i inkubatorn. Denna gång blev det alltså ett företag som får fortsätta i inkubatorn.

– Oavsett om man går vidare till inkubatorn eller ej, så ska man se det som att man fått en boost på vägen, där man fått med sig en massa lärdomar och kontakter, säger Linus Lindquist, Koordinator på Kalmar Science Park Incubator. Vi på Kalmar Science Park vill fortsätta att vara relevanta. Entreprenörerna kan alltid delta i våra öppna aktiviteter och nätverk. Dörren är aldrig stängd!

Är du nyfiken på att utveckla din idé i Boost Chamber?
Läs mer om Boost Chamber här >

Text och foto: Gustaf Rossi

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.