Fyrtiosju bolag med stora möjligheter att överleva


Om vi fick beskriva Kalmar Science Park och det som händer hos oss just nu med ett enda ord, så skulle det vara ”momentum”.  Det är så roligt att kunna säga att det gäller både vår egen verksamhet och er som bolag!

Över 90 procent överlever

Vi har nämligen så här inför sommaruppehållet tittat i backspegeln de tre senaste åren och det känns fantastiskt att kunna säga att vi under den perioden har arbetat med inte mindre än 47 inkubatorbolag. Än mer fantastiskt är det att kunna säga att de som har gått igenom inkubatorprocessen har en överlevnadsgrad på hela 92 procent efter dessa tre år!

I våras lanserade vi också vårt nya koncept som vi hoppas ska kunna ge extra bra tillväxtförutsättningar för er som har etablerade bolag och som ingår i Associate-gruppen och till hösten har vi planer på att stärka upp vårt kluster Digital Business än mer.

Ha en skön sommar och save the date!

Med dessa siffror är vi alla väl förtjänta av en skön sommarledighet och när vi är åter från den kommer vi verkligen att ha en spännande höst att se fram emot. Nedan hittar du några av höstens aktiviteter. Boka in i kalendern redan nu!

Hälsningar Louise
med teamet på Kalmar Science Park

Aktiviteter hösten 2017

24 augusti: Expertrummen har öppet – Fråga om ditt företagande!

29 augusti: Digitala Affärer-seminarium om nya Dataskyddslagen GDPR

7 september: Expertrummen har öppet – Fråga om ditt företagande!

13 september: Kärnkompetens i praktiken

18 september: Digitala affärer-dagen och Blooper Evening

21 september: Expertrummen har öppet – Fråga om ditt företagande!

Höstens alla aktiviteter uppdateras här >

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13