Nya flyglinjer öppnar möjligheter för näringslivet


En av de viktigaste nyheterna i Kalmar som nyligen har lanserats är möjligheten att flyga till Berlin från Kalmar.

Helt plötsligt ligger Tyskland bara 1 timme och 10 minuter bort och det öppnar upp både för näringsliv och turism på ett helt annat sätt än tidigare. Att vi sedan också samtidigt fick en flyglinje till Göteborg var en mycket trevlig överraskning, 35 minuter i luften och sedan kan man sätta ner foten på Landvetter.  Vi har nu alla möjligheter att öppna upp nya dörrar och samarbeten!

Med det vill jag hälsa er välkomna tillbaka från semestern och från denna fantastiska sommar som vi har fått uppleva. Förhoppningsvis är ni fyllda med energi och nya idéer inför höstens arbete! Hos oss på Kalmar Science Park har arbetet varit igång med full kraft sedan ett par veckor tillbaka och vi laddar inte minst för vårt stora årliga septemberevent i form av e-handelsdagen 2014. Vi firar redan 5-års jubileum med denna välbesökta tillställning och ni kan läsa mer om det i detta nummer av vårt nyhetsbrev.  Jag hoppas att du anmält dig, annars gör du det här!

Vårt dagliga arbete kompletteras allteftersom med flyttlådor och planeringslistor inför den kommande flytten av inkubatorn till Varvsholmen – den 1 november sätter vi nyckeln i låset in till inkubatorns nya lokaler och det är något som vi verkligen ser fram emot. När vi har installerat oss ska vi självklart fira detta tillsammans med er här på vår Innovation Island – vi återkommer med inbjudan!

Med önskan om en spännande höst,
Louise Östlund

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.