Expertkunskaper för alla anslutna företag


Oavsett om man är en liten, ny start-up eller ett stort företag och sedan länge etablerad, så dyker det upp frågor i ett företag där det kan behövas experthjälp av någon utifrån. Det kan gälla funderingar om finansiering, HR, juridik, försäkringar och mycket mer.

En förmån för alla anslutna företag

Kalmar Science Parks tio expertrum är kostnadsfria och öppna två timmar varannan vecka för alla företag som på något sätt är anslutna till oss – Incubator, Associate, Digital Business eller Partner. Vi bjuder även in unga, nystartade företag som ännu inte är anslutna till oss.

Nytt! Språkrummet och Team- och ledarskapsrummet

I november startar vi upp två nya expertrum. Brittiska Jennifer Gardner är översättare, språklärare och driver MyEnglishHelp.com. Hon hjälper dig med frågor om språkstilar och engelsk översättning i Språkrummet. Första tillfället är den 9 november.

Team- och ledarskapsrummet är ytterligare ett nytt rum där du träffar karriärcoachen och ledarskapsutvecklaren Bengt Kallenberg som svarar på frågor om ledarskap och teambuilding. Första tillfället är den 23 november.

Expertrummen har öppet varannan vecka med experter inom tio olika områden >

Text Camilla Dopson

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.