myClosetRoom kvalat in till finaldag i entreprenörstävling


Josephine Eskilsson och Felicia Åkerlind med inkubatorbolaget myClosetRoom är ett av tjugofem bolag som kvalificerat sig vidare mot en finalplats i Båstad 24 juni, i tävlingen The Serendipity Challenge Sweden.

Under finaldagen i Båstad ska de presentera sin affärsidé för en jury i anslutning till Entreprenörsveckan 2014. Juryn tittar på om affärsidén har skalbarhet och marknadspotential, samt hur unik den är. Konkurrensen är hård och endast åtta bolag väljs ut av juryn och går vidare till slutfinalen samma kväll.

Vinnaren av tävlingen får ett tillväxtpaket till ett värde av 500 000 kronor i form av expertisresurser för att utveckla bolaget. Bolaget får också tillgång till mentorskap och stöd från några av landets mest framstående serieentreprenörer under ett år. Vinnaren kommer att få aktiv hjälp att ta nästa steg utifrån bolagets förutsättningar och affärsidéns potential.

Alla finalister kommer ha möjligheten att erhålla ett ”letter of  intent” för samarbete och/eller finansiering med en eller flera investerare och entreprenörer som är med i juryn.

Läs mer om tävlingen:

http://www.serendipitychallenge.se/

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.